Tips Pengantin : Tak Tahu Nak Pilih Baju Kahwin Moden Atau Tradisional Majlis Nanti? Ini Jawapan

Spread the love

Pemilihan baju untuk majlis kahwin kebiasaanya menjadi perkara yang amat merumitkan.

Lagi-lagi zaman kini, rekaan baju kahwin kesemuanya cantik dan menjadi idaman bakal pengantin. Admin bagi saranan buat mereka yang tak tahu nak pilih baju konsep mana majlis sanding nanti.

 

Soalan:

 

Saya sebenarnya masih keliru dan runsing tentang busana akan digayakan di majlis persandingan nanti. Sama ada rekaan moden atau songket traditional. Saya bakal melansungkan majlis perkahwinan di rumah. Apakah yang boleh admin sarankan kepada saya.

 

Jawapan:

Hai cik. Membuat keputusan untuk memilih busana perkahwinan kadang kala menjadi semakin rumit. Lebih-lebih lagi apabila bercampur idea serta pendapat dari rakan dan keluarga . Apa yang boleh admin kongsikan, baju songket dalam suasana kenduri rumah bakal memberi sedikit tekanan. Anda harus fikir, anda bakal memakainya seharian . Fabrik jenis songket ini tebal dan bakal menimbulkan kegatalan jika anda berpeluh. Mungkin anda boleh cuba rekaan tradisional kontemporari. Penggunaan fabrik yang menyerap air amat diperlukan.

 

 

Sumber : https://www.pesonapengantin.my/tak-tahu-nak-pilih-baju-kahwin-moden-atau-tradisional-majlis-nanti-ini-jawapan/?fbclid=IwAR0uo019raniupZAiYNG8p_xBtCGE7boZ5Ul3cMUwAa4VbRxZxaMuaHuHcs

Post navigation