Tips Pengantin : Perempuan Gempal Lebih Subur Dan Memikat

Spread the love

Kebiasaanya wanita tidak suka berbadan berisi atau gempal, ini kerana bagi mereka memiliki bentuk badan yang kurus adalah idaman setiap wanita. Adakah anda tahu bahawa 70% lelaki sangat suka dengan wanita yang lebih berisi!


Bagi mereka, memiliki pasangan yang terlalu kurus sangat membosankan dan nampak tidak menarik. Wanita berbadan berisi lebih sedap mata memandang dan jika sudah menjadi pasangan halal, wanita sebegini memang seronok jika dipeluk!

 

Satu kajian telah dilakukan dan mengatakan bahawa bentuk badan wanita yang paling sempurna menurut kajian adalah yang memilki ketinggian 168 cm, size dada 99 cm, pinggang 63 cm dan pinggul 91 cm.


Menurut kajian dari University of Texas, para saintis mengatakan, wanita bertubuh sempurna juga dikatakan lebih subur. Badan sebegini tidaklah terlalu gemuk tetapi berisi. Jangan salah anggap pula ya, berisi bukan bermaksud gemuk yang keterlaluan, tetapi badan berisi yang tidak terlalu kurus dan nampak lebih ‘sihat’.


Sekian petikan dari sinar.my

 

Sumber : https://www.pesonapengantin.my/perempuan-gempal-lebih-subur-dan-memikat-1/?fbclid=IwAR1IF25JFLeX6vxPD2e1w5EaCyVx8TPy88vNkxU9KBn8j42yLLosm_QgzYY

Post navigation